bntemp

bntemp

Jöhet az újabb elcseszett mercato

2011. május 14. - s4tch

Röpködnek a nevek jobbra-balra, a kiégett bohóctól a gólképtelen csatáron át a jelentős flop-ígéretig mindenféle arc megtalálható a palettán. Jó játékos viszonylag kevés kerül szóba, Marottáék továbbra is a 7-10. hely megszerzését tartják szem előtt, amikor játékosokat válogatnak, de beszélni mindenképpen kell róluk. Saját magunk tökönlövését egyre valószínűbb, hogy Pirlo megszerzésével kezdjük (ez annyira felháborító, hogy külön poszttal készülünk róla, amint hivatalos lesz), de az első körben ott volt a kalapban a palermói Pastore, és az Atléti csatára, Kun Aguero. Aztán most felröppent egy újabb hír, ami a Real Madriddal lebonyolítandó monstre-csereberéről szól, és a rendelkezésre álló források figyelembe vételével talán nem is lenne rossz, de ebben is benne van az utóbbi években hobbiszerűen űzött mercato-pofáraesés.

Röpködnek a nevek jobbra-balra, a kiégett bohóctól a gólképtelen csatáron át a jelentős flop-ígéretig mindenféle arc megtalálható a palettán. Jó játékos viszonylag kevés kerül szóba, Marottáék továbbra is a 7-10. hely megszerzését tartják szem előtt, amikor játékosokat válogatnak, de beszélni mindenképpen kell róluk. Saját magunk tökönlövését egyre valószínűbb, hogy Pirlo megszerzésével kezdjük (ez annyira felháborító, hogy külön poszttal készülünk róla, amint hivatalos lesz), de az első körben ott volt a kalapban a palermói Pastore, és az Atléti csatára, Kun Aguero. Aztán most felröppent egy újabb hír, ami a Real Madriddal lebonyolítandó monstre-csereberéről szól, és a rendelkezésre álló források figyelembe vételével talán nem is lenne rossz, de ebben is benne van az utóbbi években hobbiszerűen űzött mercato-pofáraesés.

Pirlo elhozataláról olyan sokáig tartotta magát a pletyka, hogy elkezdtük komolyan venni, és a napokban kiderült a válasz a „Nem lehetünk ennyire idióták” felkiáltásra. Úgy néz ki, tényleg érkezik a 2006 óta megingás nélkül botrányosan szar deep-lying playmaker, és a fájdalmunkat cseppet sem csökkenti, hogy ingyen. Ez a Pirlo erősítést jelenthet a Cesenának, vagy a Torinónak, igazán szívesen mégis csak az Interben látnánk. Szemben a Milanból furkósbottal kiebrudalt Vidal Sassoonnal, Javier Pastore nem ingyen jönne, sőt, Zamparini várhatóan úgy lehúzza érte a Juventust, hogy jobban se kell. Igaz, hogy még mindig csak 22 éves, és már bőven van Serie A-tapasztalata, de pontosan látjuk, mennyit tud segíteni egy középcsapaton – márpedig a Juventus és a Palermo játékereje között egyáltalán nincs nagy különbség jelen pillanatban.

Lőtt idén 11 gólt, ami egy középpályástól nem lenne rossz, ha nem tudnánk, hogy sokkal inkább trequartista, mint belső középpályás. Így tehát az érkezése azt is jelentené, hogy Delneri megy, mert egy 4-4-2-be semmilyen módon nem beilleszthető. A fenti örömhír nyomán elterülő vigyort gyorsan lefagyasztja, hogy 2015-ig van szerződése a szicíliaiakkal, és a körülötte folyó hype miatt nem valószínű, hogy 25-30 milliónál kevesebbért odaadja a Palermo. Megoldás lehet, ha bevonjuk az üzletbe Amaurit, ami ugyan a rövid távú költségeket csökkenti, de az egész ügylet pénzügyi hátterétől egy kezdő közgáz-hallgató is szívszélhűdést kap (25-ért vettük Sandokant).


Kun Agüero
a másik, akiért az új stadiont alapjaiban megrázó összeget kellene kiköhögni, őt 30 alatt még úgy sem tudjuk elhozni, ha Tiagót aranyba mártogatva húzogatjuk a madridiak orra előtt. Róla legalább tudjuk, hogy jó csatár, idén is vert néhány gólt a behátrálós védekezés melegágyának számító La Ligában, de hogy mihez kezdene a Serie A-ban, az nagyon nagy kérdés. Gyors számítás után a Spanyolországban lőtt 17 gólja nagyjából 10 olasz gólnak felel meg egy szezonban, ezért ennyi pénzt kiadni marhaságnak tűnik. Akkor már inkább Rossi a Villarrealból, egyébként sem hozhatjuk egyszerre Agüerót és Pastorét az eus szabályozás miatt.

És akkor a Real-ügylet.

Mindkét csatárt hoznánk, Benzemáról és Higuainról is szó van, de szerintem utóbbit nem adnák csak úgy oda, ráadásul vele be is telne a nem-eus kvótánk. A mostani madridi felállásban csak egy centernek jut hely, és mivel ott van Adebayor is, a háromból egy valószínűleg távozik. Benzema egyébként sokkal jobb csatár, mint amit a Realnál mutatott, a lyoni Benzema egyértelmű erősítést jelentene, ráadásul gyors is, ami a jelenlegi Juve-keretben csak Kraszicsról és talán Bonucciról mondható el. A francia mellett – és itt jön az igazán jó hír – megindultunk Lassana Diarráért is, akit a napokban mi is a Torinóban szívesen látottak között emlegettünk. Más kérdés, hogy mi Melo mellett képzeljük el, miközben a hírek arról szólnak, hogy a Reallal kötött bolt barter-részébe belevesszük a brazilt, és Chiellinit, valamint a Mourinho által egyébként sokra tartott Amaurit is.


Giorgióval kapcsolatban nehéz dönteni. Idén – a csapat többi húzóemberével együtt – elég gyenge volt, sokat hibázott, nem tudott vezér lenni hátul. Igazából meg sem éreztük, amikor a Bonucci-Barzagli kettős játszott középen, ami azért elég komoly kritika, ha jobban belegondolunk (azt már ne is firtassuk, hogy a 300 ezerért hozott fatuskó sokkal jobb volt, mint a 16 millióba kóstáló Bonucci). Ez a kettős nem megoldás hátul, mivel elengedtük a világsztárnak távolról sem nevezhető, de elég megbízható Legrottagliét, ide játékost kell vennünk, ha tényleg megy Chiellini. A hírek szerint ez a Realban peremember Garay lehet, akit olyan kevésszer láttunk játszani, hogy nem is merünk róla véleményt nyilvánítani. Melóról megoszlanak a vélemények a Bianconerin belül is. Komoly érveik vannak azoknak is, akik simán elengednék, én azt gondolom, Lass-szal összeálhatna a Serie A legerősebb belső fedezetsora, ami nem hátrányos.

Viszont meg kell említenünk, hogy ezzel gyakorlatilag újra lecseréljük a tavaly szeptemberihez képest az egész csapatot, azaz újra kezdődhet az építkezés, amit – ha jobb alapanyagból is történik – időt vesz igénybe, az meg nem nagyon van.

Persze mindez nagyban függ attól is, ki lesz az edző jövőre.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr328239452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balla26 2011.05.14. 09:39:51

Pirlo kijelentette, hogy nincs kapcsolat közte és a Juventus között... Úgyhogy szerintem nem jön!!

Juve,,, 2011.05.14. 09:41:43

egyébként sem hozhatjuk egyszerre Agüerót és Pastorét az eus szabályozás miatt. Oké csak hogy Pastorénak van Olasz útlevele Agueronak meg Spanyol :D Úgy hogy 1 helyet se foglalnának el

asdasd 2011.05.14. 10:20:01

Higuainnak pedig francia útlevele van, tehát vele se telne be az egy nem EU-s hely.

339362 2011.05.14. 10:29:47

ide hozhatjuk Ronaldot meg azt kis katalán idiótát is( utálom a barszát, mint a szart), teljesen mindegy, nem elől vannak a gondjaink, hanem hátul, főleg a széleken. kell egy bal szélső kpás, és egy kreatív. Melo az idei év legjobbja volt, nem eladó!

258945 2011.05.14. 10:42:59

még el sem kezdődött a mercato, de már megy a sírás. Arról nem beszélve, hogy ezek a feltételezések nagyrészt olasz címlapokból jönnek, azok meg akkor jelentenek igazságot ha véletlenül beletrafálnak, máskor nem, egy jó címlapért meg az anyukat is eladnák. pl. itt van ez az állítólagos Marrotta-Perez ebédről. Bármibe fogadok hogy egyik olasz lapnak sincs fogalma miről/kiről beszélgettek, de hát persze hogy minimum egy Benzemáról meg Meloról meg Chielliniről, közben szintén fogadnék arra hogy Drenthe volt a fő téma, de hát az nem elég bombasztikus, nem jó címlap. Én azt hiszem el amit egy vezető szájából hangzik el, már egy játékosügynök sem oké, a különböző mercato okoskodók meg végkép nem, a sort meg a bulvársportújságok zárják. Srácok ezzel az erővel lehetne minden héten "egy elcseszett mercato 1-2-3-..." poszt sorozat a heti pletykákból.

334309 2011.05.14. 10:49:11

[t.junior](#389439): drenthét bottal akarják elkergetni attól a kiscsapattól, ahol éppen játszik (nem jut eszembe, melyik), úgyhogy valóban jobban illene a képbe, mint a fentiek. :)

258945 2011.05.14. 10:56:53

[benitoNST](#389443): persze, mert berágott hogy nem kap fizut, a vezetőség meg ezt nem értékelte

337297 2011.05.14. 11:03:55

Akkor nem csak én gondolom, hogy ez a sok nem-eu-s rész butaság? Pastore, Agüero és Benzema is EU-kompatibilis, szerintem. :D Nálam Chiello és Melo semmiért nem eladó. Melo idén nagyon jó volt, és Giorgionak is becsúszhat egy gyengébb szezon, másoknak már több is volt ilyenből, akkor neki miért ne engednénk egyet?

334309 2011.05.14. 11:05:42

[Cucu](#389455): hát benzema francia válogatott, pastoréról valóban nem tudtam, hogy oriundo, agüero meg nem érdekel :) de jogos, amúgy.

laleey 2011.05.14. 11:49:56

A Seria A-n belül egyébként nem úgy van, hogy szabad a játékos mozgás, a nem EU-s játékosoknak is korlátlanul, csak más bajnokságból behozni EU-n kívülit idényenként egyszer lehet? Mert én úgy tudom. De pontos infót, még erről sehol se hallottam.

256148 2011.05.14. 11:51:46

Bocs Benito, de akkor ezek szerint csak Agüerot, Pastorét és Higuaint nézted be:)

258945 2011.05.14. 11:59:40

[laleey](#389482): én is így tudom, országon belül nincs az EUs szabály

337369 2011.05.14. 12:08:06

lassan kezdem vágni a szarkazmust, mint sheldon cooper... pirlo érkezne, chiello távozna?! igazi emós(eretvágós) helyzet lenne. de a többi "érkezővel" se értek egyet. sajnos neveket még mindig nem tudok mondani, de nyilván a két szélső hátvéd posztra kell ember + a bal középpályára ha már a 4-4-2-őt erőltejük. sőt, a bal kp-ra az én jelöltem marcelo lenne, csak mögé is kell egy jó bhv, mert ő inkább ne legyen védő. és ha tudná azt a formáját hozni támadásban, mint mostanában, akkor az jó lehet Q-val meg Kraszittyal...

337583 2011.05.14. 12:08:40

[benitoNST](#389457): + Pastore amúgy sem számítana, mert olasz csapatból igazolhatunk nyugodtan nonEU-st. Én úgy tudom az nem számít. Ettől eltekintve úgy alkudnék Zamparinivel, hogy ha Sahin 12m€ volt a Realnak, akkor Pastore-ért sem illik 20-nál többet kérni. De még talán annyit sem.

334309 2011.05.14. 12:10:18

[flacchus](#389484): igaz, innentől értéktelen is az egész poszt.

338211 2011.05.14. 12:19:13

Én azt nem értem, hogy miért csatárokat akarunk venni? :O Vagy Q meg Matri nem lesz megtartva? Annak nem örülnék. Pirlo-ról lehet sok rosszat mondani, de ingyen igazolásban nagyon jók vagyunk. Ha csak annyit tud hozzátenni a játékhoz, mint Toni vagy Barzagli akkor már jól járunk vele. 31 éves, ha új csapatba kerül meg esetleg kap maga mellé egy Lippit edzőnek (de sokadszor mantrázom ár ezt) akkor simán benne van még a megújulás lehetősége. A Milannal mindent megnyert, nem motiválta ott már semmi.

338377 2011.05.14. 12:36:12

Ez tényleg valóság? Mit szólna a kezdő közgazdász a Juve bértáblájához, miután EU szereplés nélkül hoz ide nagyformátumú igazolásokat? 6 akár 10 milliós fizetések lesznek, mert akkor az adókkal együtt hamar elfogyhat a 100 milliós keret!

338377 2011.05.14. 12:37:09

"6 akár 10 milliós fizetések lesznek->?

258945 2011.05.14. 12:40:11

lehet hülyeség, de bennem felmerült hogy ez a Pirlós téma csak azért van felfújva hogy a Liverpool engedjen Aquilani árából

336691 2011.05.14. 12:57:15

[t.junior](#389538): én csak nagyon nehezen tudnék dönteni a két semmirekellő közül. talán azért aqua, mert neki azért volt néhány jó meccse is idén, pirlónak meg öt éve egy sem.

317409 2011.05.14. 13:28:39

egy kis infó a tisztán látásért: Adebayor megy vissza Mancitybe ezt már Madridban is megerősítették sőt utolsó nyilatkozatában már a Tottenheimnek udvarolt.... Higany és Benzin idén sem volt elég az elöbbi sérülése miatt ,ráadásul Higay az alap , Benzin + Perez kedvenc , tehát valószínűsíthető , hogy még 1 klasszi érkezésével is maradnak. Lass nem tutikezdő , de védekező felálásban pótolhatatlan és ahogy Mou-t ismerjük a taktikai lehetőségeit nem fogja csökkenteni Aguero sztem jó ötlet , sokkal jobb játékos mint amit mutat de alabdát nem 1 Özil vagy Xavi osztja neki...nem mindegy én Madridista vagyok -ki gondolta volna?- de kedvenc olasz csapatom mindig a Juve volt és rossz nézni ezt az évek óta tartó vesszőfutást.... tehát hajrá Juve drukkolok nektek még ha első nekem mindig a Real marad is

340643 2011.05.14. 15:57:05

Mi lesz Dzsudzsákkal?

255347 2011.05.14. 16:02:37

Amíg nincs két rendes szélsővédőnk addig lehet elöl Messi is, vele se lenne meg a BL indulást jelentő helyek egyike!

david 2011.05.14. 16:05:02

coentrao, otamendi/kjear, bastos, hazard, pastore, rossi, agüero, menez, llorente, juan mata, arutro vidal és van der wiel, én ezekből válgoatnék, nem számít mennyibe kerülnek, meg térülnek ha sikeres a csapat, akik nem kellenek amauri, motta, grosso, sissoko, aquilani, marintez, gygera, tiago, givonco, manninger, és előszerződést kötni llorissal mert sajnos buffon sem a régi már

263752 2011.05.14. 16:17:10

Szerintem kezdjétek úgy, hogy Quagliarellát és Matrit is kifizetitek. Nekem a G. Rossi, Benzema, Bastos, Cassani, Pirlo, L. Diarra hetes erős Juvét sejtetne. Kb. ezeket is vinném. Csatárból lehet, hogy kicsit sok lenne, de Q. szélen is bedobható, Del Piero meg sokan tudnának 1. és 2. csatárt is játszani. A távozó oldalon meg lesz vagy 15 játékos, ha jól sejtem.

bingó 2011.05.14. 16:24:40

Öröm ezt olvasni,hogy itt Magyarországon milyen iszonyatosan értenek a focihoz,hogy a Juventust teljes mértékben le tudják cikizni.Grat a cikkírónak.

Atesz79 2011.05.14. 16:25:33

Azért ezek elég éles kritikák, majdnem minden játékosról, Pirloval kapcsolatban egyetértek a cikk szerzőjével, Pastore és Agüero nehezebb falat ennél, de főleg Agüero. Szerintem súlyos tévedés ez a La Ligás gólok átfordítása Serie A-sra, ez inkább nevetségessé teszi a többi jó és éles meglátást. Ezt nem lehet kiszámolni így... Barzagli nehéz helyzet, mert őt Lippi is kinézte magának a 2006-os VB-re és azért Lippinek jó szeme van, Wolfsburgban pedig azért bebizonyította, hogy képes jó játékra. Az, hogy mit nyújtottak ebben a szezonban a játékosok, szerintem attól is függ, hogy 10-ből 9 meccsen azt lehetett látni a csapattól nagytöbbségben, hogy felviszik a védők a középpályáig majd onnan elkezdenek ívelgetni. Ami talán a másodosztály megnyeréséhez elegendő volt, de itt az első osztályban ez ennyire elég. Évek óta nincs elképzelés a játékunkban és én ebben kutakodnék, hogy miért nem hozzák a legjobb formájukat a játékosok, nincs Zidaneunk, nincs Platinink, de még Nedved is jobban szabta a dolgokat. Nedved utolsó szezonjában szerintem sokkal jobban játszott sok jelenlegi kerettagnál és ez elmondja, hogy mi a helyzet. No, meg ha már erre kanyarodtam akkor egy erős akaratú edző is kell, mert szerintem el vannak kényeztetve a játékosok és ez lehet a nagyobb probléma. Buffon is csak az új frizkójával törődik és nem a legjobb teljesítménnyel, a sérülése előtt ezt másképpen tette...

338325 2011.05.14. 16:42:18

Kedvenc csapatom. Kakát és Dzsudszákot el tudnám pl. képzelni ott. :)

338886 2011.05.14. 16:44:46

Hát srácok, őszinte részvétem előre is, ami az átigazolási szezont illeti. Nehéz lesz annyi normális játékost összeszedni, amennyire most a Juvénak szüksége lenne. Benzin szerintem nem lesz meg, ha el is adják netán, sorban állnak a kérők. Vagyis baromi drága lesz. Lass-t tuti nem adja el a Real, mert az 1etlen normális védekező középpályásuk. Agueró jó döntés lenne, meg Pastore is, de nem lesz olcsó biznisz. De szerintem elsősorban a védelmet kellene kicsit feltupirozni, főleg a széleken. Dzsuzsi meg hát....no comment. Neki a holland bajnokság való. Amíg nem védekezik, addig nem lehet komolyan számolni vele. Sok sikert a nyárra!:))

337664 2011.05.14. 16:45:55

@winston1: ott a pont, a madridi csatárok kozul egyedul Adebayor az,aki távozik ezen a nyáron, a Higany-Benzin páros marad.Talán Garay aki esélyes a posztban említettek kozul,de csak a világ top tízes barmainak egyike kótyavetyélné el Chiellini-t érte, akárcsak Melo-t.Lass Diarra johet,olcsón és pénzért, nem az említett duo tagjaiért cserébe.Aguero drága lenne, a Rossi fiú viszont jó választás, de inkább a széleken erosítsunk.Legfoképpen pedig a kispadon.

334460 2011.05.14. 16:48:27

[TornyiBarnaAzIsten](#389831): Dzsudzsák nem Juve szintű játékos, ezt már korábban megmondták itt, figyelhetnél igazán.:) Amúgy szerintem számára visszalépés lenne a Juve.

338325 2011.05.14. 17:01:48

Dzsudzsáknak talán jó is lenne most a Juve, és a Juvénak is. Pár év múlva talán megint jó csapat lesz belőlük.

338492 2011.05.14. 17:02:10

Chiellini meg szólalt tegnap este,egy interjú során!Röviden ennyit mondott MADRID?GRACIE NO!Ő AZ EGYETLEN IGAZI JUVENTINO A CSAPATBA és ezt nem én mondom,ő maga és az ultrák!Az amit írt a cikk írója"elég gyenge szezonja volt,,annak is meg van a miértje!pl 1 szezont húzott le úgy hogy középső és belső védőt játszott minden meccsen!És még így is eladnánk emblematikus GIORGIO CHIELLINI-t egy jött ment madridi diarráért?+ meló.ne má!Cserébe kapunk 1 garayt kit akkor játszatnak ha,mindenki pirosat kapott!Benzemáért kár kiadni 30millát MERT ENNYI AZ ÁRA MEG MONDTÁK MADRIDBA,MATRI ÉS QUARELLA ÚGYIS KI JÁTSSZA A KERETBŐL!!!!

338325 2011.05.14. 17:04:15

Na, Benzema például tökéletes választás lenne. Fiatal, tehetséges, és végre játéklehetőséget kapna.

338492 2011.05.14. 17:05:41

@Yeti00:javítok mert rosszul írtam,bocsi.KÖZÉPSŐ ÉS SZÉLSŐ VÉDŐT JÁTSZOTT EGY SZERE.

338492 2011.05.14. 18:00:46

[ironaldor9](#389933): madridba nem kapott!Szerinted, egy technikás la ligába nem élt meg.A kemény Serie A neki való?

263752 2011.05.14. 18:12:48

[Yeti00](#390008): Igen. Benzemának az olasz, és az angol liga is jobb, mint a spanyol. A fizikai ereje és agresszivitása ezekben jobban érvényesül.

lbh 2011.05.14. 18:13:08

Elnézést a Juve fanoktól, de ugye senki sem gondolja komolyan, hogy Aguero, Benzema Higuain vagy akár Lass elmenne a Juveba. Most egy elég gyenge olasz bajnokság középcsapatáról beszélünk. Pár éve nyilván más lett volna a helyzet (olasz bajnokság is jobb volt szvsz, a Juve pedig bivaly erős), de ez most egyszerűen képtelenség. Írhattok posztot arról is, hogy Messit vagy Ronaldot igazoljátok le inkább, és meg is lehet vitatni, de ezt max valami manager játékban lehetne realizálni..

fuligjimmy 2011.05.14. 18:16:13

Yeti draga , mi az hogy Chellini az egyetlen igazi Juventino a csapatban ? Alex mi?

fighters 2011.05.14. 18:31:58

Akkor mégis kit kéne igazolni?Nektek senki nem jó?

338325 2011.05.14. 18:43:49

Az biztos, hogy kéne már egy klasszis a Juvéba. Régen ott volt Zidane, Baggio, Vialli, Del Piero, Nedved, Vieri, Trezeguet... na, Benzema ideális lenne. Hihetetlen tehetség, szerintem az egyik legjobb lesz nemsokára. És Dzsudzsák helyében sem mondanék nemet egy Juvénak.

338492 2011.05.14. 18:49:45

@fuligjimmy:DEL PIERO IL CAPITANO!!!!CHIELLINI ULTRA,NEM DIPLOMATIKUS MINT ALEX!!!

338492 2011.05.14. 19:06:15

@lbh:Én nem kérek bocsánatot:D!!!MIRE VERSZ FEL,A BARCA MINDEN EL VIT ELÖLETEK HÁL ISTENEK.HA BÁR EGY KIS MORZSÁT HAGYOTT!SZERINTED KINEK KELLENE:GARAY AKI CSAK AKKOR JÁTSZIK HA A CSAPATBA MINDENKI PIROS LAPOT KAP!BENZEMA:AKI AKKOR RÚG GÓLT HA AGYON RÚGJÁK LABDÁVAL!DIARRA:KI A SZINÉT IS SZÉGYENLI MERT JÖVŐRE MÉG A CSERE PADOTOKRA SE FÉR ODA!!!!UTOLJÁRA VISZONT AZT KÍVÁNOM,A BARCA NYERJEN MEG MINDEN,JÖVŐRE MÉG AZT A MORZSÁT SE HAGYJA MEG NEKTEK!

339648 2011.05.14. 19:19:07

[Yeti00](#390078): jetike, azt hiszem ideje visszamenni az oviba.

daneeka 2011.05.14. 19:34:01

Pirlo mellett meg lehetne még venni Baronét a 2006-os vb-keretből, és visszahívni Camoranesit is. (NOT!) A fiorentinás De Silvestri jobbhátvédbe nekem tetszene. Fiatal, olasz, és Mottánál többet ér, és olcsóbb elhozni mint Maggiót. Chiellinit nem eladni kell, hanem kirakni balbekkbe, és hozni egy commanding centre back-et, akinek kilétére nincs sok ötletem. A 4-4-2-t is el kéne felejteni már, egy rendes edzőt kell hozni. A Realból csakis Kakát érné meg megvenni, Mourinho úgyse játszatja szegényt. Így összejöhetne egy 4-2-3-1-es felállás, középen Meló és Pirló, előttük Q-Kaka-Krasic, Torghelle pedig center.

adams 2011.05.14. 19:44:39

Ibh!!!!!!! ha nem értesz hozzá , maradj csendben és kussoljál! a pénz beszél! a city hol volt mikor elkezdett igazolni ??? sehol! VOLT pénzük megvették akiket akartak és ennyi! szóval bárkit meglehet venni ha van zseton és elvileg a juvénál most van ! a Juventus meg márkanév ne felejtsük el ! szóval ennyit erről! jah Bastos is jönni fog ! ő biztos!

254290 2011.05.14. 19:46:01

Marottát addig ütném, amíg meleg. Aqua marasztalása + Pirlo... 100m €+ mi? Na persze. Megint megy a beetetés, mint tavalyi szezonban novemberben. Akkor 80 m €-ról beszéltek. Azt sem tudták betartani, nemhogy ezt. Valójában nem is a kb 56m elköltött € a kevés, hanem annak csökött mód elherdálása. Ha most ezt felszorozzuk x mennyiséggel, de úgyanúgy elherdálják a pénzt, ugyanolyan kutyaütő lesz a csapat, mint az utóbbi 2 szezonban.

338492 2011.05.14. 19:53:04

[Chrono](#390084): TE MEG ÓDA MENNY AHONNÉT KI BÚJTÁL,TE F @ SZ FEJ!

338492 2011.05.14. 20:02:29

[adams](#390112): Igen a tuttosport ma!WEBFORDITÁS:Bastos Exclusive: Juve, ez az időeljövetel ... Exclusive Interview a külsővel távozott Lyon: nekem sok személyes megtiszteltetésem volt, de ez idő, hogy a csapattal nyerjenek néhány trófeát. És én azt akarom, hogy férjen Juventus. Már utolsó év, amit akartam, de most én fekete-fehér leszek: ez biztos! "

335302 2011.05.14. 20:09:45

[mr.ki](#390113): Marottáról csak annyit, hogy Martínezért kicsöngetett 15m€-t. De ha kiesik a Samp, akkor már nyugodtan felvásárolhatja őket kilóra, nekik egyszer sikerült 4.-nek lenni Delnerivel... Nem is értem, hogy jöhetett szóba Pirlo, mikor ottvan Palombo meg Poli. (Ha már mindenáron ragaszkodunk a P-betűs középpályásokhoz)

szo 2011.05.14. 20:11:47

nem tudom mennyire naprakész a cikk írója de: 2011.05.07. A Real Madrid nem fog élni az opciós jogával, ami Adebayort illeti. A játékos júniusban visszatér a Manchester City csapatához. nemtudom hogy ez mennyire hivatalos de meglepődnék a Adebayor maradna Madridban.

338492 2011.05.14. 20:12:06

[mr.ki](#390113): NA VÁRJ EGY KICSIT A CSAPAT AZÉT ILYEN MERT MIHASZNA JÁTÉKOSOKRA ELMENT!PL DIEGO,AMAURI,ALMIRON,GROOSO,MARTINEZ, EZ KB 90 MILLA!EGY BL GYŐZELEM 30 MILLA,EGY BARCA RIPORTBA LÁTTAM VÉLETLEN!!!

Rusty_Ocean 2011.05.14. 20:41:46

daneeka: Így van Air Sándor tökéletes döntés lenne. Olcsó, erőszakos, gólveszélyes. Főleg fejben van rendben. :D

antibarcaantimessiantidivat 2011.05.14. 21:00:13

A Laliga lehúzása a Seria A távlatában elég vicces,oda vissza veri a Spanyol liga az Olaszt. Higuain kettős állampolgár, Argentin-Francia igy eus. Benzemát nem hinném hogy van az a pénz amiért eladnák,annyira sokat fejlődik.

335302 2011.05.14. 21:01:50

[Rusty_Ocean](#390138): Iaquintával is jól megértenék egymást...

331756 2011.05.14. 22:03:16

Miről beszél ez a cikk író??? Méghogy Agüero 17 idei gólja 10-et érne Olaszo.-ban? Előbb egy kicsit gondolkodjál már el azon amit le fogsz írni kérlek! A két kezünkrt összetehetnénk ha ő ide jönne a Juvéba te...

336679 2011.05.14. 22:44:33

[calcio17](#390183): Hiába szakértő véleményed. Messi és C.Ronaldo sem lőne száztizenkét gólt a Serie A-ban. Még a mostani gyengében sem. Más a két bajnokság védekezési stílusa. Ronaldo a Manchesterben 196 meccsen 84 gólt lőtt. Most a Realban 61 meccsen 63-at. Látványos bajnokság a spanyol, de csak két csapat van benne. Nézd meg ezt a védekezést: http://www.youtube.com/watch?v=ocPROKWyCxM Röhej. A Serie A-ban egy csapat sem védekezik így.

331756 2011.05.14. 23:22:35

[Dartagnanx](#390210): azt látom h nagyon tájékozott vagy.. Ha egy Di Natale tudott eddig 28-at lőni a Serie A-ban (akinél Agüero legalább 2X jobb, nem hiába állnak olyan kérők mögötte mint a RealMadrid, Chelsea..), meg egy Cavani 26-ot, akkor az argentínról sem elképzelhetetlen h tudna, sőt... Mindenki tudja h az olasz foci a védekezéséről híres okoska, de jelenleg nincsenek is olyan kaliberű csapatok a bajnokságban mint a Barca v Real, akik meccsenként 4-et 5-öt tudnak rúgni..

338886 2011.05.14. 23:31:59

[Dartagnanx](#390210): Na erről annyit, hogy a Serie A még lassú is a La liga-hoz képest. Mellesleg az agyon istenített bajnokságotok győztese is úgy kihullott a BL-ből, hogy öröm volt nézni. Lehet, hogy a spanyol bajnokság 2 csapatos, de azok azért erős csapatok.

338886 2011.05.14. 23:32:59

Bocsi nem neked címezve, hanem az előtted szólónak.

335302 2011.05.14. 23:54:17

[calcio17](#390236): "Ha egy Di Natale tudott eddig 28-at lőni a Serie A-ban (akinél Agüero legalább 2X jobb,...) Ez ugyanolyan szubjektív összehasonlítás, mint amin te akadtál ki. Egy olyan bajnokságban lőtt 17 gólt, ahol ketten is 60 felett lőttek. Tudom, gyenge a csapata, stb, de nem véletlenül nem vitte még el senki annyi pénzért, amennyiért árulják.

lbh 2011.05.15. 00:14:20

Na látom vonzotta a tuskókat a hozzászólásom :) adams: "ha nem értesz hozzá , maradj csendben és kussoljál!" nagyjából ennyit kellene neked is megfogadni. A City hatalmas erőforrásokkal rendelkezik (akkorával amivel a Juve soha nem fog), de így is évekbe telt mire össze tudtak tenni egy olyan keretet, ami egy negyedik helyre elég a ligában. És először a hatalmas fizetések ellenére se ment oda senki (presztizse nem volt), és az igazi ászok most sem hallgatják meg az ajánlatukat. Yeti:te csak szimplán paraszt vagy, de majd ha továbbtanulsz, a középiskolában biztos kinövöd ezt is. Az értelmesebb Juve drukkerek alighanem értik mit írtam, ahogy azt is, nem bántani akartam őket ezzel, remélem minél hamarabb megerősödik ez a csapat, mert hiányzik az európai színtérről.

hahahehe 2011.05.15. 01:05:46

[lbh](#390260): Csakhogy a Juventus esetében éppen arról van szó, hogy az utóbbi évek mélyrepülése ellenére ez még mindig a JUVE. Olaszország legeredményesebb csapata, és nemzetközileg is a 5-6-ik legeredményesebb csapat. Nyilván aki jövőre BL-t akar nyerni, az nem idejön, de ha valaki tud várni 2-3 évet, az simán eljön a Juve-ba.

lbh 2011.05.15. 02:31:54

[hahahehe](#390272): pont ezen van a hangsúly. Aki leszerződik, az gyakorlatilag elvesztegeti ezt a 2-3 évet. Ezért nem fog top játékos ide menni, ha lesz másik választása is. A zsoldosokat nem érdekli a múlt, és Ti most zsoldosokat kerestek.

336679 2011.05.15. 10:28:36

[calcio17](#390236): Nem azt mondtam, hogy Ronaldo nem lőne 30-at. De ötvenet tuti nem. A Real Madrid és a Chelsea sem az olasz bajnokság. Hihetetlen, hogy tele kell raknod okoskázással meg "te..."-zéssel a hozzászólásaidat. Így beszélgetsz sörözés közben is a cimboráiddal?

336679 2011.05.15. 10:30:52

[Suares07](#390241): Igen, sőt a Barca az elmúlt 100 év legerősebbje. De a Serie A-ban Messi már járásképtelen lenne. A Premier League-ben pedig halott. Nem azért, mintha nem tudna minden védőt megalázni, de az angolok egy idő után inkább nem is néznék a labdát, hanem a fejét próbálnák lerúgni. A spanyol játékos bajnokság, ott ki lehet bontakozni.

258945 2011.05.15. 10:41:20

[lbh](#390275): Bastosnak elfelejtettek szólni hogy a zsoldosokat nem érdekli a múlt

336679 2011.05.15. 12:04:59

[t.junior](#390341): Még nem kiabálnám el. Először írja alá azt a szerződést. :)

258945 2011.05.15. 12:14:20

[Dartagnanx](#390381): persze egyértelmű, de tavaly is volt egy szőke csóka aki ide akart jönni :)

336679 2011.05.15. 13:44:15

[t.junior](#390385): MÉSZÖLY KÁLMÁN?

338211 2011.05.15. 13:48:03

Ha igaz amit Bastos nyilatkozott, akkor jöjjön is ide. A Juvéba olyan játékosok kellenek akik nem egy éves zsoldos szerződést szeretnének, hanem tagjai lenni egy nagy és eredményes közösségnek. A Barcások mondják, hogy az ő csapatuk több, mint egy klub, de ez igaz több olasz csapatra is.

258945 2011.05.15. 13:50:29

[Dartagnanx](#390441): hol már, Brad Pitt!

daneeka 2011.05.15. 15:52:21

[lbh](#390275): Pont ezért akar a Juve olyanokat, akik nem kezdők csapatukban. Amúgy a Juve igenis vonzó lehet jópár fiatal játékosnak. Ott van pl ADP, aki tizenix éve lenyilatkozta, hogy Platini volt a példaképe. Szerintetek hány olyan tehetséges focista van, akiknek gyerekkorukban Vialli, Ravanelli, ADP vagy Zidane volt a példaképük?

adams 2011.05.15. 17:24:30

Ibh"!! te egyszerűen egy faszfej vagy ,takarodj a saját csapatod oldalára ,és ott okoskodj!valószínűleg még mindig eszed a fikádat , óvoda óta ! seggfej
süti beállítások módosítása