bntemp

bntemp

Vendégposzt: Képzelt riport egy képzelt támadóval

2011. január 24. - s4tch

Már korábban is biztosítottunk lehetőséget blogunkban a vendégposztoknak. A hagyományt ezúttal sem törtük meg: ismét a legtöbbet fizető vendégnek - ezúttal nicknevű olvasónknak - adtuk meg a lehetőséget, hogy kiírja magából azt, amit ki akar írni. A téma ezúttal kézenfekvő: ki mással is készíthetett volna képzelt riportot, mint az Univerzum legrosszabb formájában lévő, foglalkozását tekintve labdarúgónak minősített istencsapásával, Amaurival. Lesz benne szex is, de csak egy kevés.

Már korábban is biztosítottunk lehetőséget blogunkban a vendégposztoknak. A hagyományt ezúttal sem törtük meg: ismét a legtöbbet fizető vendégnek - ezúttal nicknevű olvasónknak - adtuk meg a lehetőséget, hogy kiírja magából azt, amit ki akar írni. A téma ezúttal kézenfekvő: ki mással is készíthetett volna képzelt riportot, mint az Univerzum legrosszabb formájában lévő, foglalkozását tekintve labdarúgónak minősített istencsapásával, Amaurival. Lesz benne szex is, de csak egy kevés.

A Samp elleni mérkőzés után a forró hangulatú öltözőből kijőve sikerült fa.. akarom mondani mikrofonvégre kapni a csapat ügyeletes gólvágóját kerékkötőjét, Amaurit.

Első kérdésként, mi a véleményed a mai mérkőzésről?

Nem játszott rosszul a csapat, az utolsó percekben akár a győzelmet is megszerezhettük volna, emiatt egy kicsit bosszúsak vagyunk.

A saját teljesítményedet hogyan értékelnéd?

Abszolút elégedett vagyok, fantasztikus mezőnymunkát végeztem, igaz a gólszerzés nem sikerült. Persze a maszk is zavaró volt, valamint a bíró is sokszor „továbbot” intett az ellenem elkövetett szabálytalanságok esetén.

A gólszerzés ma valóban nem sikerült, ahogy az utóbbi két szezonban sem sűrűn. Mégis volt idény előtt valamilyen elvárásod ezzel kapcsolatban?

Az előző szezonban minden sorozatot figyelembe véve 7 gólt lőttem, a mostaniban jelenleg 3-nál tartok. Úgy gondolom, hogy ez eddig kiváló eredmény. Ha legalább annyit rúgok, mint az előző szezonban akkor még elégedettebb leszek, bár tudom nem lesz könnyű azt a zseniális teljesítmény elérni, pláne túlszárnyalni.

Azért az egy kicsit mégis csak arcpirító, hogy a csapat második legjobban kereső játékosa a Seria A 2010/11-es kiírásában még egy gólt sem szerzett.

Ugyan már! Buffon még nálam is többet keres, mégsem rúgott egy árva gólt sem. Egyébként is még csak az idény felénél járunk, bőven lesz alkalmam betalálni.

Szóval úgy gondolod, hogy az évi 4,2 millió eurós fizetésed arányban áll az általad nyújtott teljesítménnyel?

Azt hiszed az a 4,2 millió olyan sok? Tudod mennyi megy el csak a fodrászra!?

Mostanában szárnyra kaptak az esetleges távozásoddal kapcsolatos pletykák. Mik igazak ebből?

Megnyugtathatok minden Juve szimpatizánst, hogy nem áll szándékomban távozni. Jól érzem itt magam. Nem keresett meg egy csapat sem, amin egy kicsit csodálkozok, de egyébként is legfeljebb valamelyik arab ország bajnokságában próbálnám ki magam. Mostanában a szurkolótól is rengeteg levelet kapok, élvezem a bizalmukat.

És miket írnak a rajongóid, ha szabad megkérdeznem?

Fogalmam sincs, ugyanis nem tudok olvasni, de már a levelek száma is mutatja, mennyire kedvelnek itt Torinóban. Emellett különböző ajándéktárgyakkal is meg szoktak lepni. Legutóbb például lőfegyverbe való töltényeket találtam egy borítékban. Nekem ugyan nincs pisztolyom, de jó érzéssel tölt el, milyen kedvesek velem a szurkolók.

Most, hogy olasz útlevéllel is rendelkezel és a Squadra Azzuraban már be is mutatkoztál, számítasz Prandellitől válogatott meghívóra?

Mindenféleképpen. Az idei teljesítményem alapján egyértelműen a válogatott hasznára lehetnék. És nem titkolt szándékom, hogy az egy év múlva esedékes Aranylabda szavazáson a legtöbb voksot gyűjtsem be, amihez elengedhetetlen a válogatottban való jó szereplés.

Végezetül mit üzensz a Bianconeri blog olvasóinak?

Legalább annyi kiváló posztot kívánok nekik az idényben, ahányszor megzörgetem az ellenfelek hálóját.

Nos, azt hiszem ez volt a blog utolsó bejegyzése. Köszönjük, hogy a rendelkezésünkre áltál, te szerencsétlen!

Én köszönöm. Ciao!

Legközelebb mérkőzés közben próbálunk meg interjút készíteni Amaurival, legalább addig sem zavarja Delneri csapatának támadásait.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr228239264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

337276 2011.01.24. 13:54:50

Nagyon tetszik, a Buffonos résznél felsírtam. Gratula! :)

258945 2011.01.24. 14:42:55

Egy kérdés kimaradt. Kedves Gyurika, nem érzed hogy a hangzatos ígéretek helyett esetleg egy kis önkritikát is kellene mutatnod? Nem értem a kérdést?!?!

338039 2011.01.24. 15:35:49

Priceless :)

Elodv 2011.01.24. 16:04:46

nice! :), hogy rohadjon meg...

laleey 2011.01.24. 17:09:31

Hát, ez nagyon nagy! A buszon már elkezdtem olvasni, de nem mertem folytatni a Buffonos résztől, mert féltem, hogy hülyének fognak nézni, ha el kezdek hangosan nevetni, addig is elég volt megállnom, hogy ne hangosan nevessek. De végre hazaértem, és nevethettem egy jót!

Elodv 2011.01.24. 19:38:37

Tényleg érkezik Barzalgi! Miért van olyan érzésem, hogy egy Grosso szintű játékost készülünk venni... :(

337775 2011.01.24. 21:00:07

Hát ez nagyon nagyra sikeredett! Gratula! Ő egy kicsit olyan az olaszoknak, mint nekünk Torghelle Sanyi.

334642 2011.01.24. 21:20:57

hát ez hatalmas :D nagyon jó lett!

257521 2011.01.24. 22:57:32

Nagyon jó írás,de sajnos annyira vicces volt,amit műveltünk a Samp ellen(meg az előző 2 fordulóban),h "kiégett a viccrelém",azt hiszem már soha többet nem fogok tudni nevetni. Esetleg még kínomban!

264364 2011.01.25. 16:32:08

[kszilard5](#288129): de Sanzi néha rúg gólt is, és mindezt - Amaurihoz képest - aprópénzért. egyébként ilyen nagyon drága használati cikkek esetén nincs szavatosság? itthon pl. a vásárláskor fennálló rejtett hiba esetén jogosan lehet verni az asztalt...
süti beállítások módosítása